Wie ben ik?

Mijn naam is Wilma Schouten – Nijhuis en ik ben geboren (1962) en opgegroeid in Twente. Ik kom uit een ondernemersgezin maar zelf ben ik in eerste instantie een andere kant opgegaan; mijn (werk)ervaringen vóór het coachen, liggen met name als verpleegkundige in de wijkverpleging en de psychiatrie, als uitvaartondernemer/-leider in de uitvaartbranche en als vrijwilliger bij de telefonische hulpdienst.

Ik ben getrouwd en wij hebben vier kinderen (1996, 1998, 2000 *, 2001).

Mensen zeggen vaak tegen mij dat ik goed kan luisteren. Een vaardigheid die ik me eigen  heb gemaakt door opleidingen maar vooral ook door de talloze gesprekken die ik in diverse functies heb gevoerd.

Hoe moeilijk kan het zijn om te verwoorden van wat er is, wat je voelt en wat je zo graag wilt? Pas als dat duidelijk is, kun je daarmee aan het werk gaan. Luisteren is zoveel meer dan horen. Ik denk dat het de basis is om met elkaar de richting te bepalen.

Ik geloof dat de kracht en de antwoorden in jezelf zitten en wat ik graag wil is dat je bij deze innerlijke wijsheid komt.

Het is mijn missie om mensen van jong tot oud, die vastlopen in hun leven, weer in beweging te zetten en hierdoor een bijdrage te leveren aan hun ontwikkeling.